fredag 3. februar 2012

Toppen av lykke - syhelg med likesinnede?

Selv om jeg er pille-triller av yrke er jeg likevel overbevist om at det finnes ikke bedre medisin enn en syhelg med gode syvenninner på hytta, med god mat og drikke og bilen stappfull av symaskiner, stoff, mønster, blader, vatt, skjærematter, linjaler og godt humør. Jeg er overbevist om en slik helg vil kurere det meste av store og små plager for ikke å snakke om at man kommer hjem som en mye bedre mor og kone!!

I dag har 2 toalettmapper etter inspirasjon og mal av "Prinsesseveska" i Quiltemagasinet nr 1/2008 blitt ferdige:Hva som blir morgendagens prosjekt er enda litt uvisst :-) men det ser til at jeg har med meg det jeg trenger til å lage hva som helst..

6 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Og gitt om den ble lekker. Vet hva som står på ønskelisten til neste jul..... det er da alltid lov å drømme :o) Toalettmappen er kjempelekker !

Margit sa...

Så fin den vart! Takk for tips om mønster :)

Elin sa...

Nydeleg toalettmappe! Kos dokke masse på fjellet, og hels Lena...

Anne Lise sa...

Toalettmappen var knallfin, og så smart å bruke jenteveskemønsteret. Takk for det tipset. Det "burberry"stoffet - kan jeg få spørre om hvor du har fått tak i det? Har en sønn som er "hekta", men har ikke råd....

Sigrun sa...

Toalettveska blei knallfin.

PJs Lapperier. sa...

Superflott toalettväska.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...