tirsdag 31. desember 2013

Godt Nyttår!!

Jeg vil sende en hilsen til alle sybloggere som inspirerer meg gjennom året. Tiden strekker ikke til for min egen del til å sette alle prosjekt ut i livet, men du verden så deilig det er å kjenne lysten til å sy boble i kroppen av å se alle flotte prosjekt som vises frem på blogger rundt om i Norge og verden ellers.

Om jeg skulle ha nyttårsforsetter i forhold til blogging så må det bli å være flinkere til å legge igjen kommentarer hvor jeg formidler min begeistring også til den som har postet et innlegg jeg liker. For jeg blir ofte begeistret av bloggene deres, og da kan jeg også bli flinkere til å fortelle det til dere! Og for min egen del har jeg et nyttårsforsett om å poste blogginnlegg litt jevnere...i dag blir det to innlegg på samme dag, men før det var forrige innlegget i slutten av oktober!

På årets siste dag bil vil jeg plukke frem en gammel favoritt - en freebie som fortsatt er tilgjengelig fra Sadia's Designs. Denne har jeg laget flere ganger og stjernene pryder juletrær både her og der etter hvert. Det er en FSL som broderes på vannoppløselig stabilisator. Personlig liker jeg best vannoppløselig vev fremfor vannoppløselig plast.

Link til Sadia's freebie :http://www.sadiasews.com/gift2005.html

Jeg ønsker mine besøkere et riktig Godt Nyttår i 2014 - måtte dere alle finne all den sytid dere drømmer om!

5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Og et riktig godt nytt år til deg ! Og tusen takk for all hjelp og støtte du alltid gir. Uten deg hadde jeg ikke hatt hverken Pfaff eller ny Bernina. Klem Lena

Anita Aasheim sa...

Tusen takk for tipset :) Godt nytt år!

Immi sa...

Vilka vackra stjärnor och tack för att du skrev i min blogg. Åhh, så mycket fint du har som jag måste kika runt på! Kram..

Birthe Marie sa...

Skjønne stjerner du har lagd! :-) Så er det gøy å finne nye inspirerende blogger, og her var det mye fint å se. Her vil jeg tilbake, og har lagt meg til som følger. :-)

Lisa sa...

Takk for koselig kommentar! :)
Nydelige stjerner! Takk for tipset!
Godt nytt år! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...