lørdag 26. september 2015

Bionic Gear Bag - en morsom utfordring!

Som jeg nevnte i forrige innlegg så har det blitt mye ulike småsaker med glidelås de siste årene, i sommer bestemte jeg meg for å gi meg i kast med et mønster jeg hadde hatt liggende en stund, Bionic Gear Bag - en nyttig liten sak som nå har fått fast plass ved siden av symaskinen. det er mange rom og glidelåslommer:


Mønsteret selges på Craftsy av Sally Thompson under navnet "Ripstitcher" - en ordentlig festlig dame. Denne lille bag'en har en stor tilhengerskare med egen Facebookside som heter "Sew Much Nicer Community". I denne får jeg plass til utrolig mye av alt som er kjekt å ha nært symaskinen og Sally har faktisk laget en video (se den på youtube) hvor hun viser alt hun har fått plass til - "du tror det ikke før du får se det" sier jeg bare!!Mønsteret lastes ned fra Craftsy og så litt skremmende ut med engang - men mitt råd til dere som vil prøve : pust dypt, ta det rolig i starten og plutselig tennes lyset, det er også en serie "sew along" videoer (link til blogg med videoer som viser trinn for trinn. Disse videoene gir ingen mål så du trenger mønsteret i tillegg.

1 kommentar:

LeKaQuilt sa...

Super fin og super duper til alle duppedittene :) Att ikke "alle" bare MÅ ha en slik en, ja det skjønner ikke jeg....... tusen takk for hjelpen med min :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...