fredag 4. januar 2013

Det er fra sine egne syvenner en skal få det...

Det måtte jo skje...de som kjenner meg vet veldig godt at jeg har en tendens til å miste interessen for prosjekter når de er klare for quilting...med en slik litt ugrei egenskap kan det muligens kanskje hypotetisk bli noen UFO'er i skapet..Det er jo så utrolig mye morsommere å starte nye prosjekter? Plukke stoffer, lage skisser, planlegge, beregne stoffbehov og hvordan de ulike stoffene skal skjæres, skjære og sy - herlig - det klør i fingrene bare av å skrive om det!! Men Lena (LeKaQuilt) vet hvordan hun kan "hjelpe" meg - hun har utfordret med til å gjøre ferdig en UFO og den utfordringen må jeg jo ta nå når den er kringkastet til "hele verden"!!

Spørsmålet nå er hvilken UFO jeg skal velge - JADA jeg tilstår at jeg har noen å velge i. Kanskje en topp jeg laget for mange år siden (klassisk eksempel - sykurs hvor arbeidet bare blir en topp..) - Lena har tidligere gjort et fremstøt for å få den ferdig ved å tråkle den for meg  - det kaller jeg omsorgsfull syvenninne!!


Denne toppen er cirka 13 år gammel om ikke enda eldre - sydd på et kurs med Tove Fevang. Jeg ble jo egentlig fornøyd med resultatet, men for en som er født og oppvokst så langt fra havet man kan komme så er det kanskje det maritime som er litt uvant og fremmed og som har gjort at denne har blitt liggende. Men NÅ Lena, NÅ skal den bli ferdig før februar er omme - om jeg finner den da..

2 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Jeg gleder meg til å se denne ferdig!

Kort og Søm sa...

Den var veldig fin,
den må du gjøre ferdig :O)
(har noen UFO`er liggende jeg også...bør kanskje begynne på de jeg også :O)

Hilsen Fredrikke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...