torsdag 31. desember 2015

Årets siste blogginnlegg - min Snapazoo!

Tidligere i år kjøpte jeg meg en startpakke med KAM Snaps tang og trykknapper siden jeg hadde flere småprosjekter på planen hvor slike trykknapper skulle brukes:


Nå nettsiden til KAM Snaps kan man lese om et leketøy som tidligere har vært i produksjon og salg men som ikke lenger finnes å få kjøpt, en SNAPAZOO (R) . Dette måtte jo bare prøves!! Det er ikke lov til å lage slike for salg, men det er lov til å lage til "eget bruk".

Denne kan varieres til ulike dyr alt etter hva fantasien kan klare. Jeg er ikke så glad i sy i fleece så jeg plukket opp et tips om å stingsette kontursømmen og sy den i broderirammen i stedet.

Så var det bare å klippe rundt kanten, vrenge og plassere trykk-knapper på riktig sted og riktig vei og så var det fritt fram for fantasien - eller ulike veiledninger som ligger på nettet. Og for sikkerhets skyld, alle figurene nedenfor er altså laget av det samme stykket som vises på første bildet under - "dyrene" kommer frem ved å kombinere sammenkoblinger av trykk-knappene på ulike vis. Og helt til slutt vil jeg ønske deg som leser dette et Riktig Godt Nyttår - and in English - if you read this I wish you all the best for the upcoming year - HAPPY NEW YEAR!!


2 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Er jo bare så kul. PS: jeg har fått knappene.....

Birgitte sa...

Denne var utrolig stilig! For en morsom leke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...