mandag 1. april 2013

Første selvsydde pute i den lange benken..

Jeg har en laang benk som trenger puter..mange puter..hittil har bare en stakkars kjøpepute måttet dekke alles behov for en pute i ryggen helt alene:

Påsken i år har heller ikke akkurat gitt mange muligheter for maskinsøm med det fantastiske været vi har hatt:

Men en pute har det blitt i påsken, litt rester av gardinene måtte jo brukes! Jeg har egentlig ikke sydd så mange puter i min sykarriærem noe tidsbruken på denne puten gjenspeiler, noen feil og mangler fikk den også. Neste pute blir justert litt på størrelsen FØR quilting..lukkekanten blir kanskje også litt bredere på neste pute?
Jeg fant et redworkbroderi av en blomst som lignet litt på motivet i gardinstoffet så det ble quiltingen i de ensfargede rutene.

2 kommentarer:

Astrid sa...

Så nydelig påskevær! Ikke rart det har blitt dårlig med sying. :) Puta ble kjempefin den! Putetrekk er ikke min sterke side heller, sydde nettopp et lite putetrekk, og det tok tid! :)) Ha en flott dag!

Anonym sa...

I have heard of blogs and kind of know what they are. My question is what do you write on a blog, like stuff thats on your mind or just whatever? And what websites can i logon to to start blogs?.
[url=http://bonoes.webs.com/l bono[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...