søndag 1. april 2012

Symaskin på blå resept??

Endelig kom det et solid lysglimt i den ellers så triste symaskinhistorien min. Asker og Bærum Symaskinsenter har reddet påskeferien. Mens jeg venter og venter, og Pfaffs "utvalgte" garantiverksted klør seg i hodet og lurer på hva de skal gjøre, så har Anne Karin fikset så jeg får låne en broderimaskin fra VSM Norge. En Pfaff Creative 2.0 :-) påskeferien er reddet - i alle fall for meg - litt usikker på hva familien synes om at det nå blir symaskin på hytta i ferien...

Ellers må jeg si at dette verkstedet bør være glad de er anonyme overfor maskineieren. Jeg kan virkelig forstå butikkens fortvilelse når de på grunn av at det er garantireparasjon må sende maskinen videre til et verksted som ikke evner å ta seg av reparasjonene. Sist stod den i ukesvis uten resultat før butikken krevde at verkstedet sendte den videre til Sverige - så kom den tilbake (uten tilbehørsskrinet..) men holdt bare 2 helger før trådkutteren var ødelagt igjen. SÅ får garantiverkstedet i Oslo maskinen tilbake med beskjed om å sende den til Sverige med en gang denne gangen. Etter to uker ringer jeg...Anne Karin kontakter garantiverkstedet og får vite at maskinen min har bare blitt stående urørt der siden den ble levert inn.. i 2 uker!!! ER DET MULIG?? Jeg kan ikke forstå hvordan dette verkstedet kan ha blitt utvalgt til Pfaff's garantiverksted - de var kanskje BILLIGST?? Siden starten på januar har det vært umulig å få noen som helst slags plan over hva som skal gjøres med maskinen og når. Dette er superfrustrerende både for meg og for butikken som har tatt i mot maskinen for reparasjon - de har jo heller ingen svar å gi meg når jeg ringer å spør hvordan det går.

Men nå får jeg slutte å sutre og glede meg over å ha fått en lånemaskin slik at abstinensen blir dempet - hmm, det gir meg en ide - har jeg rett og slett fått symaskin på blå resept??? TUSEN TAKK Dr. Ann Karin Bay på Asker og Bærum Symaskinsenter :-)

3 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Ja hva skal man si.... Ingen hadde funnet seg i at ett bilverksted beholdt bilene i ukes vis og mnd vis......
Skulle bare mangel at du ikke skulle fått en lånemaskin, spør du meg.

Kos deg i påsken.
Klem

Tone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tone sa...

Jeg ville sende deg en mail, men du har ikke noe kontaktskjema under profilen din. Ta gjerne kontakt med meg hvis du vil. Ønsker deg en riktig god påske! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...