lørdag 7. januar 2012

Kriiise!!

Symaskinen min er på sykehuset - ingen snarlig utsik til bedring heller..Først ville den ikke klippe tråden og etterhvert lagde den bare fuglereder under alle broderier - og dette skjedde før jul..Har levert den til Asker og Bærum Symaskinsenter som er dyktige på Pfaff-maskiner men de må sende den videre til Pfaff sitt garantireparasjonsverksted - noen som vet hvor det er? I Sandvika sa det at de desssverre opplevde laaange ventetider på dette garantireparasjonsverkstedet - og jeg som har en million prosjekter i kø og attpåtil bestillinger på broderte varer. NEEEIII!! Denne helgen er jeg familieløs på hytta og tar meg tid til en liten bloggoppdatering også. Til jul fikk jeg endelig avsluttet et juleløperprosjekt jeg startet for flere år siden - ideer til applikasjoner og quilting har endret seg på veien og jeg endte med quiltebroderi fra Linnea (Linnea Artline - min favoritt stingsetter av maskinbroderier) - i løpet av kvelden skal jeg avslutte 2 stk dorullholdere til hytta, bilder får dere se i morgen!


5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Gratulerer med flott ferdig prosjekt! Kom innom her på tur ned så skal du få låne Pfaffen min, jeg bruker kun Bernina'n.........

LeKaQuilt sa...

Hvordan har du fått navnet på bilde ??? Hjelp !!

RyumQuilt sa...

Huff det er ikke morsomt når maskina må på verksted. Jeg var uten i to og en halv måned i høst for å få bytta an liten del. Det var Husqvarna, men de sa det var lange ventetid når den måtte sendes videre fra forhandler. Tyskland tror jeg det var.

Kjempefine løpere du har laget.

Ha en fin helg selv om du er uten maskin.

Gunilla K sa...

Vilken snygg löpare och så enkel!
kram Gunilla

Linnéa Fredrikson sa...

Mycket flott! :)
Tack för Dina underbara ord om mig som designer och stygnsättare!!

Såg att mina broderier även hamnat på toaletthållaren :)...det blev flott :)
Varm och go klem fra Linnéa :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...