onsdag 28. august 2013

Liten bamse - liten eier :-)

Denne lille krabaten har fått nytt hjem - en kollega på jobben har fått en liten jente, og denne ble lagt med i gaven fra kolleger. Jeg har fått spørsmål om mønster på disse bamsene, dette er broderimønster hvor bamsen sys ferdig i ramma (in-the-hoop) og fylles med vatt til slutt. Broderidesignet er fra Embroidery Garden. Jeg har lagd slike tidligere, men da med monogram på magen.

mandag 26. august 2013

Vil-ikke-hjem-syken - kraftig anfall..

En helg er for lite...Det samme tenker jeg hver gang. Om jeg riktig skal få noe ut av en syhelg så må man ta en ekstra dag. Søndagen fikk jeg igjen et kraftig anfall av "vil-ikke-hjem-syken". Ute ble været finere og finere og først kl 20.00 fikk fornuften overtaket og jeg startet hjemreisen.


Men før jeg tok til fornuften fikk jeg laget noen småpunger til. Jeg har lagt merke til at det svært ofte er glidelås på det jeg lager for tiden - eller det har det vel vært over ganske lang tid faktisk..jeg tror jeg er kommet i Glidelåsalderen - kanskje det er lykken over å ha overkommet skrekken for å i det hele tatt nærme med glidelåser som ligger bak - ikke vet jeg? Disse små egner seg fint til småpenger, nøkler, smykker, ørepropper til mobiltelefoner, USB-minne eller andre tenkelige og utenkelige småting som gjerne er vanskelig å finne i en dameveske..Disse sys "in-the-hoop" i broderimaskina:

lørdag 24. august 2013

Dagens og en litt eldre..

Det ble en "gjør-ferdig-dag" og nå føler jeg meg flink. Gjøre ferdig er ikke det morsomste jeg vet..jeg er derimot svært lett å trigge til å starte noe nytt (som gjerne blir nesten ferdig..?). Jeg hadde testbroderinger liggende fra mine stingsettingsforsøk - og disse var tiltenkt mine klassiske små sminkepunger. Jeg kikket tilbake i bloggen og ser at jeg lagde mine første 3-stripers små sminkepunger høsten 2008 - det er faktisk øyeblikkelig 5-årsjubileum for disse som har blitt populære å sy for mange rundt i verden. Moro å se hvordan man kan spre motivasjon - jeg blir også inspirert av dere andre der ute :-)

Jeg lagde også en liten firkantet "boks" til "dameting" på badet - koseligere å oppbevare i denne enn i originalplast :-)

Ha en hyggelig lørdagskveld alle sammen, jeg er på vei til hyttenaboen som lokker med sprudlevann..

En herlig start på dagen...

Plutselig ble det alenetur på hytta for meg i helgen. Alle sysaker er her for tiden og med sommeren som har vært har det blitt veldig lite sying. Drømmestart på dagen i dag, men litt for fint vær ute - vi får se hva det blir sydd i dag - noe skal det bli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...