lørdag 25. februar 2012

Flere alt-mulig-poser

Det fantastisk flotte været på søndag inspirerte til et mer sommerlig eller kanskje vårlig stoffvalg til disse posene. Disse hadde jeg tenkt skulle pryde nattbordshyllen til noen gjestesenger på hytta, til mobillader, briller, klokke, telefon eller tenner - alt etter hva gjesten ønsker å legge fra seg. MEN..da jeg tok dem med på jobben for å vise dem til en syglad kollega svinset det en annen kollega forbi - og vips var den rosa og lyseblå "borte"..så da får jeg vel bare lage flere! Disse småposene er kjekke til litt av hvert, alt fra telys-lager, bomull på badet, nøkler og ID-kort på kommoden, mobilladere i stuen, fyrstikkesker på hytta, kun fantasien setter grenser.


lørdag 18. februar 2012

Ennå litt igjen av lys-sesongen er det ikke?

Broderimaskinen har vært til reparasjon nå siden begynnelsen av januar og jeg må stadig ty til prosjekter uten broderi - jeg merker da at jeg faktisk bruker broderienheten ganske mye for nå savner jeg den fælt. Selv om det går mot lysere tider er det alltids behov for å få litt orden på telysene, slike sydde poser er mye hyggeligere enn plastposene i skapet. Jeg tenner oftere lys også når de står fremme lett tilgjengelig.


En tålmodighetsprøve..men veldig fornøyd!!

Jeg har samlet mot en stund for å gå løs på denne lille veska. Jeg hadde lest på andre blogger om et strevsomt prosjekt som medførte en del omsøm og spretting før man lyktes. Jeg tror jeg fant årsaken til slutt - trikset så ut til å være å få skrevet ut mønster i korrekt størrelse - mange forsøk på å gjøre det som beskrevet i mønsteret endte med mønster i ulike størrelser. Etter å ha vært i kontakt med designeren (Napkitten) kunne jeg velge den utskriften som var korrekt med mønsterdeler som hadde riktig størrelse i forhold til hverandre. Likevel var det smått og tykt og vrient av og til - men veldig gøy når den ble ferdig! Eller ferdig og ferdig...det mangler enda å skjule sømrommet inni med lukkekant..jada jeg skal gjøre det!! Veska har to rom med glidelås og en ytterlomme med klaff. Passer perfekt til mobiltelefon med lader og ørepropper!


fredag 3. februar 2012

Toppen av lykke - syhelg med likesinnede?

Selv om jeg er pille-triller av yrke er jeg likevel overbevist om at det finnes ikke bedre medisin enn en syhelg med gode syvenninner på hytta, med god mat og drikke og bilen stappfull av symaskiner, stoff, mønster, blader, vatt, skjærematter, linjaler og godt humør. Jeg er overbevist om en slik helg vil kurere det meste av store og små plager for ikke å snakke om at man kommer hjem som en mye bedre mor og kone!!

I dag har 2 toalettmapper etter inspirasjon og mal av "Prinsesseveska" i Quiltemagasinet nr 1/2008 blitt ferdige:Hva som blir morgendagens prosjekt er enda litt uvisst :-) men det ser til at jeg har med meg det jeg trenger til å lage hva som helst..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...