mandag 28. mars 2011

Documented Evidence!

Ja ...jeg sydde faktisk gardiner!! Nå er alle spisestuegardinene ferdig - det var litt av en utfordring å få de til å passe i åpningen på vinduet - skulle tro det var kjempeenkelt å bare sy dem like brede som åpningen men den gang ei..det er nok noe med foret og sying av foldene som spøker..trikset ble å sy dem litt for store!
Gardinene er litt "jukse-lift" - de kan ikke heises opp og ned og har fastsydde folder. Solskjerming gjøres med persienner :-)



lørdag 26. mars 2011

Krise på hytta

Siste uken har det smeltet ufattelig mye snø på hytta - dette kommer aldri i verden til å gå bra til påske!! Og vi som trodde 1000 m.o.h skulle hjelpe litt..men nei - dette kan fort bli påske i hytteveggen med skiene i boden..
Selv om været var fantastisk i dag har det blitt ferdig en UFO - en liten veggquilt som vel gjenspeiler en av mine laster. Det er lenge siden jeg startet på denne, men solveggen krever håndsøm og dermed ble lukkekanten ferdig :-)


Nå har jeg svært vanskelig for ikke å slenge med et par sminkepunger når symaskinen først starter så jammen ble det ikke to ferdig i dag også..


Det er fremdeles krav om at det skal syes flere gardiner her på hytta så i morgen for jeg se om jeg må bøye av for presset..


lørdag 5. mars 2011

VM-sying!

Når en skal følge med på VM på ski passer det fint med et arbeid som "gjør seg selv" i broderimaskinen - en liten veske eller hva jeg skal kalle det - laget "in-the-hoop" - passer perfekt til Garmin Nüvi GPS, dessverre litt stor for en iPhone..


Men nå er tilbake til gardinsying igjen!! Og når man er ferdig med gardinsying er det lov til å sy morsommere ting har jeg hørt!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...